href="https://www.ebsfi.fi" hreflang="fi-fi" /

Elektroniske Betalings Systemer AS, Finland muuttaa nimekseen EBS Digital AS:ksi 1. kesäkuuta 2021. Uusien maksutuotteiden tarve on muuttunut markkinoilla huomattavasti sen jälkeen, kun Elektroniske Betalings Systemer AS näki päivänvalon vuonna 1986. Tuolloin erilaiset kolikkojärjestelmät olivat tärkeä osa tuotevalikoimaa. Tänään keskitymme täysin olemaan asiakkaan suosima digitaalisten itsepalvelumaksuratkaisujen toimittaja kortti- ja mobiilimaksamiseen.

”Uusi nimemme, EBS Digital AS, merkitsee muutosta ja heijastaa nykypäivän tekniikkaa. Samalla haluamme nimen olevan tunnistettavissa nykyisille ja entisille asiakkaille. Uusi nimi toimii myös kansainvälisesti ja sopii hyvin investointeihimme Suomeen ja muualle Pohjoismaihin. EBS Digital AS kuuluu edelleen Vexta-konserniin. ”

Toimitusjohtaja Geir Ledsten, EBS Digital AS.

Tavoitteet edessä
Jatkamme tulevaisuuden joustavien maksuratkaisujen kehittämistä ensisijaisesti korkealla laadulla, tehokkuudella ja turvallisuudella.

Kehitämme päivittäin käytännöllisiä, räätälöityjä ja itsepalvelumaksuratkaisuja eri palveluihin, kuten ruokalat, myyntiautomaatit, kahvinkeittimet, autopesulat, yleisökäymälät, golfkentät, pysäköintilaitteet, maksulliset tiet, venesatamat, leirintäalueet, solariumit ja moneen muuhun. Maksuratkaisut ja yhteiskunta kehittyvät nopeasti, ja haluamme olla mukana vastaamaan uusien asiakkaiden odotuksiin.

Hygieeninen maksu painopisteenä

Toimittamamme itsepalvelumaksuratkaisut, jotka ovat koronatilanteessa kohdanneet entistä enemmän kiinnostusta ​​uusilta asiakkailta ja uusilta segmenteiltä Suomessa. Sanoo Ledsten.

Lehdistökuvat
Videomme YouTubessa

Yhteystiedot:

Geir Ledsten,  / toimitusjohtaja
Sähköposti: geir.ledsten@vexta.no
Matkapuhelin: 911 46791

Arnt Ove Drageset, markkinointipäällikkö
Sähköposti: ao@ebsdigital.no
Puhelin: 924 45846


Lyhyesti EBS Digitalista:

  • Kortti- ja matkapuhelinmaksujen toimittaja ja kehittäjä
  • Vexta AS konsernin tytäryhtiö. Suomen toimisto sijaitsee Helsingissä
  • Toimii Norjassa ja Suomessa.
  • Yli 1500 asiakasta Norjassa ja Suomessa käyttää päivittäin EBS Digitalin maksupalveluja lähes 10000 maksupisteessä.